South park /Eva

Nu ska jag sova efter en hårt arbetande dag(har lirat wow bara).


Ska kika klart på andar säsongen nu. Sen är de bara första kvar, men jag drar mig lite för att kolla på den.
och imorrn ska jag kika på Eva & Adam :) God natt!

varje dag så jobbar jag...

....med afasi är skitbra...


nu har jag jobbat 3 dagar, ska kanske jobba imorrn, får se om jag orkar eller vill.

De är iaf skönt som fan att slippa stan ett tag, iofs sitter jag lika mycket vid datorn här som jag gör hemma, men de är skönare soffa här tycker jag men jag tror att kuken brinner sönder för jag har datorn i knät och de blir så sjukt jävla varmt då :(
 
nu har jag bara S01-02 kvar av south park, sen har jag kollat på alla avsnitt :)

vill ni veta någon coolt? jag är vän med Adam aKa Carl-Robert Holmer-Kårell på facebok, de är han som spelade Adam i Eva & Adam (RIP den serien, my love)

Godnatt!


glömde säga: Äntligen 60 med min präst! 60-61 döden! 494 000 erfarenhetspoäng...!

Jobb

Ja, nu har jag jobbat första dagen i bydalen och sista lär de inte bli. Jag lär mig nya saker varje dag åsså de bästa är att jag får jobba med pappa, eftersom att jag inte träffar han så mycket så är de skönt att i alla fall få träffa han genom jobbet :)

Jag har tackat ja till ett jobb till, att jobba i gävle, de är  någon slags festival där dagen efter yran typ, kan tjäna sjukt mycke pengar där borta. Jag har inte bestämt mig än om jag ska jobba på Yran eller inte, men isf bli de i Ovikentältet i år igen.

Dagens skådespelare: Pablo Martinez

Bydalen

Idag åkte jag till bydalen med ett inte allt för krossat hjärta. Jag har inte tänkt på sweet Ellen på hela dagen tror jag. Bara när jag kollade på "Brandy & herr Morris" för där har hon brandys röst.

Dagens skådespelare: Erik Johansson

Storsjöbadet.

Idag var jag på badet med Maniac, t-påse, langiheaar, görda och Natta. Var där för andra gången sedan dom byggde om. Lika tråkigt som första gången jag var där.

Jag har tänkt lite idag, på ellen då... vet inte vad de är... men jag tänker på henne hela tiden?! de är fan något skumt med de här?

kan de vara för att jag fått för lite kärlek i mitt liv så jag har gått och blivit kär i en karaktär från en småbarnsserie?
i dont know, men skumt är de iaf.

Jag vet iaf idag... efter lite mer googlande och tips från vänner på msn... att Ellen Fjaestad är tillsammans med en snubbe som heter Daniel Gallo.

Nu ska jag ladda ner Kim Possible säsong 4 och lyssna på Ellen's röst (de värsta är att jag är så patetisk så att jag kommer att göra de).

Kärlek?

Ja... Jag tror att jag är kär, eller jag vet inte...

Jag har kollat på hela serien av Eva & Adam, S01 och S02 och filmen: "Eva & Adam fyra födelsedagar och ett fiasko".
Efter att jag kollat på allt så kändes de typ som att mitt liv var slut, eller nånting, jag gick inte direkt på google och försökte googla fram om de fanns fler avsnitt med Eva & Adam, men de gjorde de inte, och nu har jag googlat fram mer om skådespelarna, jag googlade bland annat fram att Adam i filmerna har världens fulaste namn IRL... Carl Robert Holmer Kårell.  De var inte de ända jag googla fram, även massa bilder på hur Ellen Fjaestad (Eva) ser ut, och som sagt, jag tror att jag är kär, hon är så sjukt fin.

Jag har kollat runt på youtube, wikipedia och google men jag hittar inge mer info om Ellen, känns som att jag vill veta allt om henne. Synd bara att hon är 22 år och bor typ i Stockholm och att hon säkert har en pojkvän.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0